Funkar inte riktigt bra

Jag har börjat skriva inlägg flera gånger den senaste tiden men helt plötsligt så stänger appen ner sig bara och allt försvinner. Jätte roligt….. not! 
Men jag gör ett nytt försök här då och hoppas på tur 🍀 
Det har ju hänt lite roliga grejer sen sist. Vi firade tex Teo o Jessicas födelsedagar. Supertrevlig och goda smörgåstårtor fick vi smarra på. 
(null)

(null)

(null)
Tyvärr inget kort på Teodor 😢 men på andra glada människor 🙂 
(null) (null)

(null)
Umgåtts med min älskade lille kille också. Så roligt att se honom växa och utvecklas ♥️
(null)
(null)
Han är verkligen en riktig mix av både Jonas o Emma. Så häftigt! 
Jonas o Andreas var här hemma igår när Thomas o jag kom hem. Farfar är ju verkligen favoriten. 🤨🧐☺️
Andreas sken upp och ropade Farfar! När vi kom in genom dörren. Mig brydde han sig inte alls om 😆 jäkla unge 😜😜
Men vi skulle sen leka med bilar såklart. Då dög jag😊
När vi åt middag så satt Lina bredvid Andy (Lina hade redan ätit och satt med som sällskap bara) då började han leka och mysa med Linas hår. Så kul att se att Lina också duger ibland 😆😆
Om vi säger såhär: Lina o jag är ju absolut inte de första personerna han väljer när resten av familjen är hemma 😆😆
(null)
Nu är det 3:e veckan på min praktik. Känns jätte intressant, roligt och svårt. Har bara halvtid nu då vi har en högskole kurs på halvtid samtidigt.  Kursen är luddig och diffus och jag blir inte klok på den. Har jag tänkt rätt eller helt missuppfattat?? 
Men jag intalar mig själv att jag gör som jag tror man ska göra sen får vi väl se. Jag har inte fått nån feedback alls än så håller tummarna för att det är bra. 
Men praktiken är förlagd på em så jag hinner plugga på fm och det funkar super bra. Men om 2 veckor så blir det praktik på heltid. Får jag chans att va med på deras möten, förberedelser och uppföljningar. Spännande! 
Det har även varit skönt att det ligger nära. Jag har promenerar dit och det har varit bra för kaoset i mitt huvud. Då går jag o fnular o sorterar i min skalle. Samtidigt som jag rör på mig.
När jag är i skolan så hinns det inte riktigt med det lugnande fnulande då det är väldigt mycket störnings moment på tågen och bussen. Det fungerar ju absolut men denna längre stund som jag har nu när jag promenerar är verkligen positiv för mig. 
(null)
(null)