Looong time

Ja nu har det gått ett bra tag sen jag skrev. Det har varit fullt upp i mitt huvud och är fortfarande ganska mycket mitt uppe i det. Tankar som snurrar och som bidrar till fler tankar som gör att det blir ett stort virrvarr av allt. Det kommer liksom inte fram någon lösning eller sortering som jag behöver för att må bra. 
Dessa tankar upptar väldigt mycket av min tid kombinerat med skolarbeten, hemmet, familjen och allt som Jag vill göra, behöver göra. Överhängande stress för allt detta gör att magen ballar ur mer än vanligt. 
Denna vecka har jag haft mycket skolarbete digitalt och då haft tid till lite reflektion. Thomas har även jobbat i Helsingborg hela veckan så jag har ju nästan varit själv hemma. Iallafall haft kvällen för mig själv  typ efter förstås att allt är fixat hemma såklart. 
(null)
Vi besökte Varnhems kloster för ett tag sen Thomas o jag. En mäktig byggnad utifrån men tyvärr inte lika storslagen inne enligt mig. 
(null)
Blev en burgare till middag en kväll. 
I helgen blir det brunch med alla härliga kvinnor i min stora familj 💕 det ser jag verkligen fram emot!! 
Fredag i morgon. Jag har hemstudier och det ska regna. Jag som tänkte att jag kunde ta en promenad på lunchen men det lockar inte lika mycket när det ska regna. Hoppas det bara kommer lite grann så jag ändå kan ut och gå en sväng. 
Thomas kommer även hem i morgon eftermiddag. Får se om jag kan planera nån god middag till kvällen för att fira hemkomsten liksom 🥳
Dags att sova nu. Drömma mig bort och få en god natts sömn för att i morgon bitti vakna med ny energi och glädje. 
😘