Inte som jag planerat

Jag hade ju som sagt tänkt slänga mig i sängen när jag kom hem, men det gick inte alls.
Lina o Enzo kom o mötte mig efter jobbet så jag hade sällskap vilket var trevligt. Gick förbi crt för att väga monstret. Då är det 2 män, varav den ena är så onykter så han knappt kan stå upp. Han hade visst ramlat tidigare för han var blodig i ansiktet. En bil hade stannat men de avböjde hjälp.
När vi kommer ut från crt så har han ramlat igen o nu är det en kvinna med hund som hjälper till med att hålla i mannens cykel. Han drar killen som är onykter till en bänk, springer o hämtar påsen med dricka o sen tar cykeln.
Det känns så olustigt såna situationer. Nu var det ju andra människor som hjälpte till o då gjorde inte vi det men det känns inte bra att inte hjälpa till. Tycker samtidigt synd om dessa människor för att i nästa stund känna irritation över att det gått så långt. Nej usch. Jag är otroligt glad över att vi inte har ett sådant beroende i familjen.

Blev fredagsmys med taco till middag idag. Jag började få migrän innan maten så jag tog en eeze o vilade medans Lina fixade maten o grabbarna fixade grönsakerna. Lyxigt. Huvudvärken gick över som tur var men jag känner att den ligger o lurar runt hörnet...

I morgon är det jobb igen. Jag gillar inte mina jobbhelger, men måste ju få ihop pengar till allt. Hoppas o tror fortfarande på att vinna... Tänk vilken lycka!!!! Tur jag har lätt för att drömma mig bort når allt bara blir för mycket...