Inte som jag planerat

Jag hade ju som sagt tänkt slänga mig i sängen när jag kom hem, men det gick inte alls.
Lina o Enzo kom o mötte mig efter jobbet så jag hade sällskap vilket var trevligt. Gick förbi crt för att väga monstret. Då är det 2 män, varav den ena är så onykter så han knappt kan stå upp. Han hade visst ramlat tidigare för han var blodig i ansiktet. En bil hade stannat men de avböjde hjälp.
När vi kommer ut från crt så har han ramlat igen o nu är det en kvinna med hund som hjälper till med att hålla i mannens cykel. Han drar killen som är onykter till en bänk, springer o hämtar påsen med dricka o sen tar cykeln.
Det känns så olustigt såna situationer. Nu var det ju andra människor som hjälpte till o då gjorde inte vi det men det känns inte bra att inte hjälpa till. Tycker samtidigt synd om dessa människor för att i nästa stund känna irritation över att det gått så långt. Nej usch. Jag är otroligt glad över att vi inte har ett sådant beroende i familjen.

Blev fredagsmys med taco till middag idag. Jag började få migrän innan maten så jag tog en eeze o vilade medans Lina fixade maten o grabbarna fixade grönsakerna. Lyxigt. Huvudvärken gick över som tur var men jag känner att den ligger o lurar runt hörnet...

I morgon är det jobb igen. Jag gillar inte mina jobbhelger, men måste ju få ihop pengar till allt. Hoppas o tror fortfarande på att vinna... Tänk vilken lycka!!!! Tur jag har lätt för att drömma mig bort når allt bara blir för mycket...


Attans

Jag glömde sätta på mig stegräknaren i morse. Jag som varit så duktig de senaste dagarna o blivit sporrad över hur många steg det blivit. Jag var lite trött, eller är fortfarande trött, men jag får komma ihåg den i morgon istället.
Igår blev det lite mer än 11000 steg, lite mindre än föregående dagar men ändå bra tycker jag.

Thomas kom hem från Gävle igår eftermiddag. Han hämtade mig från jobbet. Bra att man hann prata ikapp sig innan vi kom hem. Det e ju småsaker som man vill diskutera eller berätta som man inte riktigt hinner när alla barn e hemma.

M&P hade bröllopsdag igår så vi var förbi o firade dem med en blomma. Tänk att de varit gifta i 49 år. Inte klokt att de orkat me varandra fast de har ju iochförsig vuxit ihop då. Det blir ju så att de känner varandra utan o innan o har accepterat varandras ovanor o vanor.


Jag slutar tidigt idag o har tänkt att jag ska slänga mig i sängen när jag kommer hem men troligen så är man uppe i varv då så jag börjar plocka o fixa så fort man kommer innanför dörren hemma.
Jag vill vara pigg men det e jag inte. Hoppas det blir lite bättre när våren kommer o det är ljusare ute. Vill ju ha energi till allt som jag vill göra. Hålla på med plantering av grönsaker, blommor, vara ute i naturen, umgås med barnen, fotografera, måla och mycket mycket mer...
Jag har hoppet o tron på att det snart kommer till mig!!!!


Promenad på dagordningen

Både igår o idag har det varit mycket promenerande. Jag har haft stegräknare på mig o båda dagarna har jag kommit upp över 14000 steg. Det känns väldigt skönt.
Idag gick vi till Haninge o kollade lite, käkade lite lunch o gick sen hem igen.


Jag har länge letat efter nya te-muggar. Har kollat i varje affär vi varit i, både dyra o billiga men inte hittat några förrän idag... Lina o jag gick in på Öb o skulle köpa deo till killarna. Då hittar jag dessa söta, perfekta muggar för endast 9 kr/st. Jag köpte 4 st. Synd att de bara fanns i en färg annars hade jag köpt fler..


Killarna var duktiga o dammsög här hemma idag o hängde tvätten medans jag var på vift. Så det blev klippning för både Jonas o Jesper. Joakim var ute med en kompis o blev jättebesviken över att jag inte hann klippa honom idag. Jag har lovat o fixa det i morgon, hoppas jag kommer ihåg innan det blir så sent på kvällen att jag inte orkar.

Jesper o Joakim ska gå o bada i morgon med 2 kompisar. Det känns skönt att de gör något kul.

Jesper o jag har även rensat ut deras kläder som de vuxit ur. Frågan är om brorsan vill ha dem till sina grabbar eller om de inte gillar begagnat. Har frågat via snapchat men inte fått ngt svar än. Det är fina kläder som vi fått från Micke o Viktor, dyra kläder, men men det får annars bli myrorna som får dem.

I morgon kommer Thomas hem. Kul att vi ska ha fiskpinnar till middag o verkligen fira hans hemkomst. he he

Lina o Enzo hade roligt i garderoben idag.