Äntligen

Idag är det lättare i sinnet. Känns väldigt skönt. Jag vet ju att det handlar om hormoner som är i obalans hos mig. Men denna gång så höll det i sig mycket längre än vad det brukar. Jag ska ta kontakt med gyn men det finns liksom inte tid just nu för det...
En liten trött Lexus. 
Dagens middag = Buffé 
Nu har vi verkligen rensat ut både kyl och frys. Blev en salig röra med olika saker. Det var tyvärr inget som föll dotra i smaken men hon smakade på flera saker så hon slapp gå hungrig iallafall.
Ja ja kom samma bild upp igen. Men vad gör väl det när det är fina Monstret som poserar. Nu e det dags att nanna kudden. I morgon ska jag med klassen till rudan hela dagen.  Hoppas på uppehåll!!! ⛅

Less

Jag har känt mig uschig och bara velat skita i allt och alla. Ge upp allt trevligt bemötande och bara be alla fara åt helvete helt enkelt. 
Men gör jag det? Nej då. Håll allt inom sig och sen få ut allt på familjen istället. Det är min grej.
Usch
Jag är så less på det här humöret, på mitt liv, på min dåliga fantasi, på min ekonomiska situation, på mitt hem, på allt som hänger över mig. 
Jag fattar inte att jag vaknar irriterad och sen följer det hela dagen. VARFÖR Kan jag inte bara vara glad och nöjd? Herregud jag är tacksam över allt jag har men verkligen inte ett dugg nöjd. Undrar hur jag ska lösa detta? 
Riktigt fuckers Fuck. 

sssssöndag

Tog en tripp för att kolla vad haninge dagen hade att erbjuda. Inte så mycket!! Inte för mig iallafall.
Pratade lite med dem på friskis o svettig och även dem på sats. Kostar ju väldigt mycket allt men jag skulle verkligen behöva börja träna. 
Ska kolla igenom de papper jag fick och se vad de kan erbjuda..
Thomas och jag tänkte åka en sväng och kolla lite. Står vid stop plikt och ska köra ut. Då blir vi påkörda bakugn. Vi flög båda framåt. Min mobil flög ner på golvet från mina händer.
Det är en äldre man som kört på oss. Det gick ju bra som tur var men vi blev ganska skakade.
Thomas och mannen skrev papper så det var ju lugnt. Inga diskussioner om vems fel det var.

Sen blev det till att åka hem och kolla bucklan på bakdörren...
Nästan alla ungar är iväg. Vi är i stort sett ensamma och jag vet inte vad jag ska hitta på. Snacka om I - lands problem..
Idag hade det varit en perfekt dag att mysa i soffan med ost och kex och en massa vin. Bli sådär lagom lullig så allt känns bra o skönt.

Om man nu gillade vin!!!!! Min vanliga otur. 😈