Härlig fredag

I morse blev Lina o jag hämtade av Anette för att sen hämta Jessica. Självklart var alla hundarna med. Vi åkte till en outlet på gärdet o kolla lite. Köpte en födelsedagspresent till morsan o en lampa till Lina. Mysig o rolig affär. Hade jag haft mer pengar så hade jag köpt de fina påslakan som de hade..

Sen drog vi på oss termobyxorna o gick till en stor hundgård. Den var jättefin men bara en hund till förutom våra, men de lekte hejvilt.Blev en sen lunch, donken... Hur länge sen som helst jag åt ngt därifrån. Mumsigt.Fikade hos Jessica o drog några tarotkort/änglakort.


Fick då kort som sa att alla svårigheter som nu varit, lättar o nu kommer det flyta på mycket bättre. Låter härligt!!

Fick detta fina hjärta av Jessica. Den passar mig, jag är ju en riktig drömmare..
Thomas lagade jättegod mat idag. Festade till det med potatisgratäng o schnitzel. Yummy....
Jag var helt slut innan maten, Enzo likaså.Jag är så lycklig, jag är så lycklig..

Idag så kunde jag promenera utan att halta o ha ont. Visst kom det en körare som gjorde att jag stanna upp men det fick över fort. Jag hade förjäkla ont o morse när jag var uppe med ungarna. Då kändes det som att jag aldrig kommer bli smärtfri..
Därför är jag så glad att jag nästan bara har värk när jag ändrar från sitta/stå/ligga o lite vid gymnastikövningarna.

Snön yrde här på förmiddagen. Jag föreslog för Lina att vi skulle ta en lika lång promenad idag, som vi gjorde igår, men hon var inte med på noterna alls..... fattar inte varför.. ;D

Anette o Enya kom förbi på eftermiddagen o fika. Lina baka kladdkakemuffins som vi smaska på.
I morgon ska vi få följa med till ngn affär som hade rea i stan o sen ut med hundarna i skogen. Jessica o Dexter skulle också med. Det blir roligt. Gäller bara att klä sig varmt eftersom det visst ska bli snöstorm.

Tog lite bilder på mina orkidéer. De ser ganska häftiga ut i närbild, speciellt den blåa.
Mitten på veckan

Igår var en lugn dag. Fikade med M & P i centrum. Provade nya yoga caféet, var väl ok.
Eftersom ungarna så gärna ville ha grillad kyckling till middag häromdagen fast jag inte köpte ngn då jag tyckte den var för dyr, så gjorde jag det idag istället. De hade extrapris på hemköp. Så igår var alla barn nöjda med maten, inte ett gnäll och det var länge sen!!!

Idag klädde Lina o jag oss varmt. Tog med Enzo och var ute över 2 timmar. Promenerade till jobbet o fixa papper, lämna intyg till chefen, köpte lite leksaker till Enzo. Det var tur att jag tagit värktablett innan annars hade det nog tagit den dubbla tiden. :)