Äntligen torsdag

Igår så var ju mamma med hem och käkade. Blev tunnbrödsrulle. 😁😁
Sen vart det en sväng till Ica. Eller rättare skrivet så var vi där 2 ggr igår. Men vi hann även med lite mys framför tv:n. Johnny o Hanna kom också förbi en sväng. 
(null)
Idag har jag fått ha klassen själv och ska ha den resten av dagen också. Jag började även tidigare både idag och i morgon. Då vi har personal som är sjuka. 
Funkar ju bra när det är tillfälligt men i längden - nej. Det är verkligen inte min grej att ha en klass varken som fritids eller lärare. Det vet jag med säkerhet 😁😁😁😁😁😁
Nu har jag en stunds andrum som är välbehövligt. 😵
Men nu började det bli värsta livet här då några är missnöjda. Jösses. Ljudnivån steg med 100%. 😱
Jaja lika bra att lägga ner mobilen nu och vara lite trevlig. 
Kram och hej. 

Sorgligt

Idag läste jag om en man som hade prostatacancer. Han hade blivit strålad så hans urinblåsa var så tunn att den kunde spricka närsomhelst. Han var både inkontinent och impotent. Han var endast i 50 års åldern. Fick diagnosen när han var runt 40. Men läkarna tog honom inte på allvar kanske därför hans hela underliv var så förstört. Stackars man!! 
Jag är väldigt tacksam över att pappa slapp den delen någon längre tid. Att pappa ändå kunde leva ett normalt liv fast de sista tre månaderna var på sjukhus, och självklart inte var normala. Men i det stora hela ändå. 
Usch och fy för denna jäkla cancer. Det är den största och mest ökande cancer som vi har. Tror det var så att 28 män per dag får diagnosen prostatacancer. 
Kände mig så otroligt jäkla hjälplös. Men så fann jag att jag kunde swisha en gåva till just prostatacancerförbundet så det gjorde jag. Då kändes det ändå att jag kunde göra något. 
Som ordspråket säger: Någon kan inte göra allt men alla kan göra något!! 
(null)


Idag var inte mamma med hem då vi var till optikern. Men i morgon slipper hon inte 😁😁
Hämtar henne efter jobbet. Får se vad vi ska äta. Thomas har gjort matlistan denna vecka som ingen i familjen varit särskilt glad över😵. 
Jaja vi får hitta på något som går att äta. Min man är bra på att laga maten men att fixa varierad planering som de flesta äter, är han inte lika bra på. 😱
Kram å hej💋

Tisdag morgon

Jag sitter nu på jobbet och tar det lugnt. Har ca 20 min kvar innan jag börjar. Då jag skjutsar Pontus på morgonen så blir jag tidigt här. I vanliga fall brukar jag läsa men idag glömde jag min bok. Så det blev att surfa lite på telefonen. 
I eftermiddag ska jag med Jesper till optikern. Får se om han får glasögon eller ej. Spännande. 
Men nu kör vi på en regnigt härlig tisdag. Puss 💖
(null)