Sängdags

Nu har jag krypit ner i sängen och ska slö-titta lite på tv. 
Jag börjar jobba kl 7 i morgon bitti så det behövs ju lite sömn innan...
Vi åt en toast med tyresö-röra för någon timme sen och sen även glass o bär...
Riktigt svullat.. 
Enzo har fått lite lugnande tabletter som verkat fungera bra. Han var ganska lugn innan allt brakade lös men jag tror det var bra med tabletterna så han slipper stressa upp sig. Förra året var han ett nervvrak och det var så jäkla synd om honom.
Det smäller som sjutton utanför och klockan är inte ens 23... 
Usch jag börjar få ont i halsen... hoppas det
inte blir värre. Jag har jobb nu 4 dagar framåt och sen 1 ledig dag sen 4 dagar jobb igen för att sen va ledig 2. Jobbigt.

Barnen fick sina nyårspresenter och var nöjda. Lina hade också köpt till dem. Snäll tjej! 

Nyårsafton


Thomas o killarna var på bio så det var bara de äldsta hemma. Tobias bjöd på pizza. Vi satt och smaskade i vardagsrummet när vi fick finbesök av Enya och Anette. Hon hade gjort kladdkaka med grädde som vi mumsade på efter pizzan. Hälsomedvetna!!! 
Jag fick en nyårspresent av Anette.
Den boken som jag ville ha.. Lite komiskt med dagens matval.
Jag har kollat igenom boken lite snabbt bara men ska göra det noggrannare och sen köra igång.

Idag så tog Lina och jag en promenad till haninge centrum. Fixade lite små nyårs presenter. 
Nu har vi ätit god mat och ska strax äta lite efterrätt. Vi ska bara ta ut Enzo först. Bra om han hinner göra avsig så mycket som möjligt så han bara behöver kissa en snabbis sen. Än så länge e han lugn men de riktiga smällarna har ju inte börjat än. Får se hur det går..
Anette la lite kort till mig igår. Positivt!!

Snart nytt år

Igår så var Thomas, Lina och jag ute och åkte lite. Ryggen kändes lite bättre igår och i dag har det bara huggit till lite då o då. Vilket känns bra. Går åt rätt håll.
Idag var jag upp till centrum efter jobbet. Kollade på en kokbok av Ulrika Davidsson. Det är hon som gjort flera böcker om bla lchf. Den här boken handlar om att få hela familjen att äta rätt o bra mat. Tror den hette något med familj o 30 dagar. Jag ska köpa den iallafall. Kollade lite på nätet och priserna varierar ganska kraftigt. Vi måste verkligen ändra våra vanor. Det som är svårt är ju att vi först är 8 personer som ska  äta och sen 3 st som ska ha matlåda.. Kostar ganska mycket men jag tänkte försöka köra med frysta grönsaker så mkt som möjligt. Får återkomma när jag köpt boken. ★
Ja idag så var vi inne hela dagen då hissen på  jobbet var trasig. Det var också lite för kallt för att kunna njuta ute också. Får se hur det blir i morgon.