Måndag, första semesterdagen

Igår så käkade vi frukost tillsammans med morsan o farsan innan vi for iväg åt olika håll.
Vi åkte och hälsade på Annika. De flyttade ju för 3 år sen, köpte ett hus utanför Uppsala.
Var lite svårt att hitta dit för det låg verkligen mitt i skogen. Men tillslut så kom vi rätt.

Sigge som var väldigt kelig.


Albin med en av katterna.


De hade 11 får och 3 katter samt Sigge.

Tog även ett kort på Albin när han satt o spela ps3.
Det var jätteroligt att träffas, det var ganska länge sen.
Sen åkte Thomas och jag hemåt. Vi tog en liten sväng till Mariefred. Åt jättegod pizza.En hungrig Thomas som tycker jag är jobbig när jag vill fota hela tiden..

Det var skönt att komma hem. Vi köpte med oss lite godis som vi åt på kvällen. Jag var helt färdig så vid halv åtta gick jag o la mig för att sova. Jag somnade och sov hela natten. Så skönt.

Det blev sen frukost, eftersom vi inte hade något bröd hemma, så fick Thomas åka o handla det. Anette ringer medans vi äter, vill komma förbi o fika.
Morsan o farsan kommer även de och fikar. Jättetrevligt.
Lilla pirajan Sigrid blev så uppspelt när de lekte så hon hann med att kissa minst 3 gånger inne varav en gång i min säng.... Lilla monstret!! Så nu ska jag strax ha tvättstugan. Ha ha jäkla hundar.


Lördag kväll

Nu har vi precis kommit tillbaka till hotellet. Ligger nerbäddad i sängen och ser på tv. Vi har haft en jättehärlig kväll tillsammans med morsan o farsan.

Jag åt kyckling souvlaki och Thomas åt lammkotletter.

Maten var okej. Det var lite för mycket olika smaker bara. Vi delade på två olika förrätter som jag inte hann fota för vi var så glupska. Författarna var otroligt goda. Den ena var filodeg med ost o skinka och den andra var friterade inbakade räkor med tzatziki. Såååå gott!!

Blev en ljuvlig chokladtårta med grädde o hallonsås som jag och Thomas åt. Morsan tog creme caramell o farsan glass med bär.

Synd på morsans efterrätt, den smakade ingenting så hon fick lite av min hallonsås för att få lite smak.

Vi tog sen en cider på ett ställe nära hotellet och satt och prata lite.


En härlig dag med nära och kära. Barnen hade det bra hemma också. Jag prata med Lina tidigare idag. Tur att jag har så duktiga barn som fixar och donar hemma tillsammans.

Nu blir det riktig nostalgi. Bodyguard går på tv:n....... Men jag kommer väl somna snart, känner mig lite trött. :)Överraskad

När vi kör in vid hotellet idag så blir jag glatt överraskad.

Dessa två mötte oss. Thomas hade bestämt möte med dem utan att berätta för mig!! Så nu har vi nyss tagit en drink på hotellet.

Ska strax iväg o äta på en grekisk restaurang. Mums