Halloween

Dagen började med att Lina släppte in sina små monster till mig. Jag var redan vaken men hade ännu inte gått upp. Mysigt att få lite morgon-gos!! 
Lina och jag var iväg till centrum och kolla på förmiddagen. Inte tänkte vi på att det är röd dag och att allt öppnar senare...
Vi lekte med  hundarna i lekgården en stund och tog några bilder.
Så fina killar. De är verkligen så härliga och underbara små monster. Enzo är väldigt lyhörd och gör som vi ber honom. Lilla Lexus lystrar till sitt namn och när Lina kallar på honom. Han kan sitta men inte stanna, än. De leker bra tillsammans och har mycket glädje av varandra. Det är roligt att se. 
Sen var det tvätt, som vanligt,  som stod på mitt schema. Härlig lördag eftermiddag alltså.
😄 😞 😩 😒 😔 😓 😖

Godis godis

Det blev inget bakande för mig. Pontus och jag gick till maxi istället och köpte godis.
Om det nu kommer några små monster eller liknande och säger Bus eller Godis. Då har vi lite godis att ge dem. Annars får vi väl äta upp det själva. .. (Vilket jag vet att några hoppas på)

Nere på maxi var det full fart. Alla skulle handla inför helgen verkade det som. Vi träffade hela Thomas familj där. De var pigga och glada. Vi blev sen hämtade av Thomas.  Så då slapp vi bära hem sakerna. Schysst!!

Nu när jag åter igen fixat med tvätt och sen satt mig ner i soffan. Då känner jag mig rastlös. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har ingen lust med att baka eller att måla. Men har ändå inte ro till att ta det lugnt och slappa i soffan.. 

Ledig tid

Det blev en lunch på egen hand idag. Hemma. Både Pontus och Jesper är hemma men de spelar så de har inte tid med att äta lunch med sin mamma... 😐
Jag tog en promenad till haninge centrum tidigare. Så skönt väder och fina färger överallt. Det gör mig glad.
I centrum så hittade jag ingenting roligt. Absolut ingenting. Så tråkigt.
Kläderna som är mode nu är inte min stil. Korta tröjor och tights är inte min grej. 
Men det var en massa halloween grejer överallt. Blir sån hysteri med att man ska köpa både det ena och det andra. Jag förstår ju att barnen vill gå all in, så att säga. Men det är lite för mycket tycker jag. 

Jaha. Nu är frågan om jag ska baka något eller om jag ska hitta på något annat. Hmmm 
Får se vad jag känner för efter att jag fixat tvätten...
Bye Bye 😈