Galna hundar

Nu håller Enzo o Zimba på och leker. De river nästan hela vardagsrummet, de är ju inte så små!!
Idag hade jag migrän när jag kom hem från jobbet. Inte så skönt! Thomas hämtade mig så jag slapp promenera. Tack för det!!! Jag la mig å vila medan Thomas lagade maten.

Thomas, Pontus o Jonas är på match o resten av gänget spelar data eller ser på tv. Jag ska strax lägga mig och läsa...
Just det. Jag fick en present av min käre man idag. En ny mp3-spelare!! Min gick ju sönder för några veckor sen och jag tycker inte jag haft råd att köpa en ny. Jätteroligt! Men jag får fixa med den i helgen när jag e ledig. Ladda ner lite musik o ljudböcker..


I morgon så jobbar både Thomas och jag. Barnen e ju lediga och klarar sig själva som tur e. Men jag bävar lite för hur det kommer se ut här hemma när jag kommer hem. Blir väl till att kavla upp ärmarna o fortsätta jobba men en gång då..


Jag hoppas att migränen är borta till i morgon. Jobbar med en vikarie som pratar otroligt mycket. Idag så tror jag hon var tyst i max 10 min på de 8 timmar vi jobbade ihop... Lite jobbigt! En trevlig o bra tjej, men lite för snacksalig.

Igår var jag även o tog bort spiralen. Hade haft den i nästan 9 år...... Så nu ska vi se OM jag får lika kraftig blödning igen och om kroppen fungerar som den ska. Det är inte säkert att det blir lika som förut, förhoppningsvis inte.
Nu ska jag lägga mig, är helt slut!! Puss o kram hela dan!!


Mulet o kallt

Igår kväll så var jag irriterad o ville inte vara hemma. Thomas o jag åkte till Anette o Mats o kollade in deras lilla Sigrid.


Jessica, grabbarna o Dexter var också där. Vi fikade o pratade lite.


Idag så var det då jobbdag igen. Vi hade även en tjej på intro. Dagen gick långsamt tycker jag men till slut så var klockan ändå 15 och jag kunde gå till torget o handla lite...


Vi hade bestämt att till middag så skulle vi grilla korv på baksidan. Då går solen i moln o det blir kallt... Jag fick lov att klä på mig både långbyxor o tjocktröja. Det var mysigt men hade varit mysigare om det varit varmt o soligt istället. Joakim hade en kompis hemma, Felicia, o Jesper hade 2 kompisar, Max o Nikhil med sig. Så det blev korv till alla. Jonas o Pontus ville absolut inte vara med så de lagade mat inne.Grillmästaren Thomas.Tobias kom ut men gick in ganska snabbt för han frös.


Massa godingar....


Lite Cola zero som pricken över i.


Jesper som underhåller Enzo the monster.....

Vi gick in o käkade jordgubbarna. Lina hade bakat kladdkakemuffins som tillbehör.. Mums!!!!