Sjuk igen 😢😢

I fredags slutade jag tidigt. Thomas hämtade mig och vi åt en sen lunch tillsammans med Lina. Blev donken men det var gott. 
Sen började jag känna mig dålig. Ont i halsen och kroppen. La mig en stund för att vila och sen har jag typ vilat/sovit hela jävla helgen. 
Sån otrolig värk i halsen, feber och ont i kroppen. Kunde inte äta något och knappt dricka något heller. Gjorde ont bara att svälja salivet en har i munnen. 
Åkte till närakuten på söndag em. Var där i 3 timmar innan de kunde konstatera halsfluss och skrev ut penicillin. 
Penicillinet har inte börjat verka totalt än och jag känner mig inte alls pigg. Men svullnaden i halsen har gått ner lite grann så jag har kunnat äta lite. Bla en risifrutti och dricka massa vatten. Vilket känns skönt. 
Men jag vill vara frisk NU! 
Jag har verkligen inte tid att inte ha kraften eller orken till att plugga. Jag måste vara frisk på praktiken så jag inte smittar de som bor där. Jag kommer så mycket efter när det blir såhär. 
Igår kväll fick jag skriva ihop en uppgift som skulle vara inne innan kl 24 igår. Jag gjorde 2 uppgifter i början på veckan och skulle gjort den sista i helgen. Men då jag blev sjuk så sket det sig. Så jag är verkligen inte nöjd med den inlämningen men vad kan jag göra. Får se om jag får backning på den 🫣😩
(null)
Men påsken var bra 😅 
Vi åkte till landet och vädret var toppen. Vi satt ute och åt tillsammans. 
(null)

(null)

(null) (null)

(null)

(null)
Jag vet inte vad mina grabbar håller på me. Men de blir riktiga clowner så fort jag ska fota och det gäller alla mina grabbar 😆😆
(null)
(null)

(null)
Jessica bjöd på kardemumma snaps som faktiskt var helt okej för mig som absolut inte tycker om kardemumma 😆
(null)

(null)
Lilla Mila. Sån gosig liten tjej som pratar otroligt mycket nu ☺️
(null) (null)
Thomas och jag var och hämtade Jocke o Tajja vid Mos. De hade varit på bio sent och då tyckte vi synd om dem för det skulle ta så lång tid för dem att åka hem. Så vi hämtade dem. De hade fin belysning utanför 🔦💡
(null)
(null)
Var med lillen på lekplatsen efter vi ätit middag tillsammans. 
(null)

(null)
Gillade rutschkanan men vågade inte åka själv 🤪
(null)

Tur att jag har sällskap av det lilla monstret. Men nu får det fanimej vara slut på sjukdomar. Jag hoppas verkligen att jag är piggare redan i morgon så jag kan börja med mitt plugg. Jag har pratat med min praktik så jag ska vara där långpass torsdag o fredag istället för mån-ons som jag egentligen skulle vara där. Tur att de är flexibla. 
Nu ska jag satsa på att bli frisk. 
Kram å hej 😘