Infall

Igår så fick jag ett infall att göra något som jag inte vanligtvis gör. 
Jag ringde mamma och fråga om vi skulle åka in till stan. Hon blev lite ställd men sa ändå Ja. Hon sa även att hon själv tänkt på att bara åka in och strosa i stan ibland men att det aldrig blir av.
Det var svinkallt ute men vi var ordentligt påpälsade så det gick.
Strosade runt och kollade läget lite överallt. Tog en fika på ett café och åkte sen hem igen.
Morsan tog en räkmacka och jag en kalkontoast.
Kom sen hem och fixade lite med tvätten. Åkte iväg till haninge centrum med Lina eftersom hon skulle kolla lite på kläder. 
Det blev alltså en heldag hemifrån för mig. Väldigt ovanligt men trevligt att göra något annat mot vad jag brukar göra på mina lediga dagar.
Lina och jag åt middag på kebaben..... Mums!!!

Jag har åkt på en ny förkylning! Den gamla hade inte ens gått ur kroppen helt innan den nya kom.. jippie..
Nu har jag varit "risig" i 3 veckor.. I morse hade jag så ont i bihålorna och var helt täppt i näsan och halsen värkte... fy fy fy.
Tror jag nyst minst 100 gånger under dagen idag. Har knaprat både ipren och använt nässpray när jag kom hem men det har inte hjälpt ett dugg. Vet inte hur jag ska få bort den här skiten. Usch!!!!
Snart så börjar familjen annorlunda då kan jag mysa och njuta lite men först ska jag hänga tvätt...
Snor och snörvelhälsningar...♡♥♡

Lugn söndag

Tog det lugnt på morgonen. Färgade bort det gråa håret och käkade frukost länge.
Tog sen en tripp till handen med Thomas o Lina. Det var lite småsaker som Lina skulle handla och vi följde med som sällskap.
Efter det så var vi hem till morsan o farsan. Thomas fixade med datan och jag la lite puzzel.... Lina, hon var överallt och spred glädje hos dem!! 

Vi slog sen på stort och gick ut och åt. Thomas hade vunnit lite pengar som vi då så att säga, åt upp!!! 
Det var väldigt gott och alla var nöjda. Sen blev det en skön promenad hem.
Jag missade att ta kort på huvudrätten men så är det ibland.....
Nu har jag krypit ner i sängen och ska försöka sova.. Det är en jobbig vecka som kommer framöver.
Godnatt å hej från en trött tjej..

Mycket som händer o sker

Igår hade jag en date efter jobbet, med min man. Vi åt på restaurang och sov sen på hotell. Väldigt mysigt o trevligt att spendera lite tid på tu man hand.
Maten var okej men ingen sensation. Vi blev mätta! 
Vi köpte efterrätt som vi åt på rummet tillsammans med en "grogg". Personalen i baren kunde inte göra en söt drink eller så hade de inte ingredienserna till det.. lite sunkigt tycker jag. Det blev en stark gin men den gick i med lite möda.
En förkyld man med rödsprängt öga!!!!
Jag på hotellrummet.
En nyklippt kille..♥

Idag så var det hotellfrukost som gällde. Det var hur mycket folk som helst så jag kände mig stressad. Jag brukar inte bli stressad över sånt i vanliga fall. Vet inte varför idag! Det blev bara smörgås o juice. Lite besviket men men.
Vi var sen till ikea och kollade lite. Sen runt till några andra affärer och checka läget. Vi kom hem vid halv tre ungefär. Då hade min kära syster försökt få mina söner att hjälpa Lina här hemma. Snällt! Men jag tror inte det gick så bra..
Lina har som alltid hjälpt till och fixat så vi kan ta det lugnt. ♥♥♥
Det var även Linas förtjänst att vi nu har en sängstomme..
Hon fixade så vi fick låna bil och att vi då åkte tillbaka till ikea. Vi hade sett en stomme på rean men fick inte plats i bilen men med farsans bil gick det galant.
Självklart skulle monstret ligga först av alla. Lina, Pontus o jag byggde ihop den. Thomas kom på slutet och hjälpte till. Så roligt att jag har duktiga barn!!!!
Det blev även några nya dricksglas och en orkidée. 
Oj oj nu har klockan blivit mycket.... måste sova för: De e en da i morrn å...☆