Fredag o kort jobbdag

Slutade kl 13 idag vilket var väldigt skönt. Det kändes mindre bra att lämna över till två vikarier.... men vad ska man göra..
Var i skogen med monstret och Lina en stund innan vi började fixa med maten.
Vi hade knytis halloween fest hos oss. Jätteroligt att familjen Remund, familjen Johnsson (Emma o Johnny) och morsan o farsan kom!!

Mycket god mat och trevliga diskussioner. Barnen lekte, hundarna också.


Fick jättefina blommor, orkidéer.Teo o Ronnie ville sova kvar så Jessica o Janne fick lite ensamtid med lille prinsen Dexter.... he he

Nu har alla små monster lagt sig, får se när det blir tyst och de somnar. Troligen somnar nog jag före dem...

Tack för idag och god natt.Trött

Usch. Idag är en riktig usch dag.
Jag ville verkligen inte gå upp i morse. Nä jag hade gärna spenderat hela min dag i sängen. Läst, sett på tv och sovit... det hade varit underbart..


Jag tror förresten att jag har ngn slags pms. Ca en gång i månaden får jag stora bull-finnar som gör skitont, humöret är uselt och jag mår verkligen dåligt (deprimerad), samt har migrän.
Funderar på om dessa problem skulle elimineras om livmodern tas bort.. Jaja ska kolla runt på nätet och se om jag hittar ngt om detta..... När jag får tid!!!!!


Igår firade vi tjejerna som fyllde 8 år. Det bjöds på mumsig smörgåstårta!
Nu är det en tur med hunden som gäller sen ska jag krypa ner i sängen för jag är helt slut.

Full fart!!

Dagen började hos en ny sjukgymnast. Fabian. Han verkar jättebra och han böjde, klämde och undersökte min höft o ben. Fick flera nya övningar och jag ska tillbaka nästa vecka för att se att jag gör övningarna rätt.

Efter det så gick jag till mamma och klippte henne. Lina kom också dit. Sen tog vi en promenad till centrum. Morsan ville inte käka lunch med oss så hon gick hem igen medan Lina o jag åt på subway.


Vi strosade runt och kollade efter presenter till Elin o Minja. Tror nog vi fick tag i fina saker, iallafall enligt oss....
På vägen hem så svängde vi förbi port 73 och kollade läget där. Sen blev det även en promenad ner till eurostore. Synd att jag inte hade stegräknare på mig. he he he

Både Lina o jag inhandlade nya jumpaskor. Härligt härligt..

Köpte en ny handkräm här om dagen. Den verkar bra, hoppas den är det.
Jesper o jag fixade även vår halloween pumpa i förrgår. Vi började i förtid men spelar roll, vi hade roligt och den blev fin. Den håller ju bara i några dagar så får se om den håller till fredag.

I morgon ska jag träffa företagsläkaren. Blir spännande att se vad som händer där och vad hen säger.
Sen är det tandläkaren med Joakim på eftermiddagen.
Efter det så är det kalas för Elin o Minja. Så en fullspäckad dag igen.

Ha ha spelar ingen roll om man är ledig eller ej. Det är fullt upp ändå!